Taxonera 1974

20.12.2021
Plaza Taxonera 1974

Este es un mapa donde se puede ver cómo estaba el barrio en 1974 con una imagen aérea de ese año.

Se ha realizado con Instamaps, una herramienta gratuíta del Institut Cartogràfic de Catalunya (ICGC).

La foto aérea (ortofoto) es del fondo de la Autoritat Metropolitana de Barcelona (AMB).

Este es un proyecto vivo, que se inicia con unos datos básicos, pero que espera ir creciendo día a día con la ayuda de las vecinas y vecinos del barrio de la Taxonera y barrios vecinos.

Haz click con el ratón encima de la foto y se abrirá al mapa. Disfruta de la información que ya hemos añadido y contacta con nosotros con cualquier información (o modificación) que consideres a la dirección de nuestra asociación: amtaxonera@gmail.com.

Estos proyectos no son posibles sin vuestra ayuda. Todos tenemos una pequeña pieza del rompecabezas de nuestra historia. Ayúdanos a juntarla.

Associació Memòria Taxonera (AMT) 20/12/2021

Nota: En la presentación del mapa se mostró cómo funciona. En breve adjuntaremos un tutorial y programaremos otras sesiones online para explicar cómo funciona. No dudes en contactar con nosotros si tienes interés en una de esas sesiones.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

D’acord amb la normativa de protecció de dades, us informem que les vostres dades personals es tracten a l’empara del tractament 0119 “Gestió de jornades, cursos o sessions informatives organitzades per l'Ajuntament de Barcelona”, amb la finalitat de participar del projecte Memòria Visual de Trinitat Vella, legitimada en base al vostre consentiment. Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers. Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com altres drets sobre les mateixes. Podeu consultar informació addicional sobre el tractament i la protecció de dades a www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades
Així mateix, en compliment de la Llei de serveis de la societat de la informació 34/2002, d’11 de juliol, us indiquem que en informar el camp “correu electrònic” ens autoritzeu a emprar aquest mitjà per la realització de comunicacions directament relacionades amb la finalitat indicada.

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de cookies. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca